post_image

مردان برای مبتلا نشدن به سرطان پروستات، سبزیجات مصرف کنند

علیرضا مطلبی نیا” در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: سرطان پروستات بیماریی است که بر اثر افزایش آندروژن و غدد فوق کلیوی در سیستم ادراری اختلال ایجاد می کند.
وی با بیان اینکه مردان بالای ۶۰ سال بدون سابقه ژنتیکی، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند، اظهار داشت: رژیم غذایی سبزیجات از جمله گوجه فرنگی، کاهو ، کلم، کرفس و غیره تاثیر بسزایی در پیشگیری از بروز این بیماری دارد.
این کارشناس ارشد تغذیه، مصرف ماهی های چرب مثل ساردین، حلوا، شاه ماهی و سالمون که دارای امگا سه بوده را بسیار موثر در کاهش التهاب سرطان پروستات عنوان کرد.
وی گفت: افرادی که نمی توانند ماهی های چرب بخورند، می توانند مکمل امگا سه را استفاده کنند.
مطلبی نیا به مردان به ویژه گروه سنی بالای ۶۰ سال توصیه کرد، حتما از خوردن غذاهای پرچرب که دارای چربی و پروتیین بالایی است، در تغذیه روزانه خود پرهیز کنند.
وی تصریح کرد، تحقیقات دانشمندان نیز نشان داده است مصرف سیر و سویا در پیشگیری از سرطان پروستات تاثیر فراوانی دارد.

منبع : تبیان

دکتر محسن وریانی، متخصص ارولوژی
آدرس: تهران، میدان توحید، ابتدای ستارخان، نبش کوثر یک