گروه عمدهاي از مردان كه به علت بيميلي جنسي به كلينيك مراجعه ميكنند، به بيماريهاي جسمي يا رواني دچار نيستند و علت بيميلي جنسي در آنها را بايد در مسايل ديگري جستوجو كرد. بسياري از مرداني كه با بيميلي جنسي مراجعه ميكنند، وقتي با دقت بيشتري بررسي ميشوند، گاه به اختلال جنسي همزمان ديگري مبتلا هستند. بهعنوان نمونه، مرداني كه به ناتواني جنسي و اختلال در نعوظ دچار هستند، در صورتي كه براي درمان آن اقدام نكنند، به تدريج ميل و رغبت خود را به روابط زناشويي از دست ميدهند.
ناسازگاريهاي زناشويي نيز از علل ديگري است كه ممكن است باعث مهار و سركوب ميلجنسي در مردان شود. اين نوع بيميلي جنسي، ثانويه به ساير مشكلات و اختلالهاي خارج از بستر، رخ ميدهد.
انواع و اقسام استرسها نيز از ديگر علل مهم كاهش ميل جنسي در مردان به شمار ميروند. استرسهاي شغلي،اختلالهاي خواب، استرس تولد فرزند ناخواسته، استرسهاي اقتصادي و نظاير اينها فرد را به بيميلي جنسي دچار ميكند. گاهي اوقات، بيميلي جنسي در مردان، ثانويه به بيميلي جنسي همسران آنهاست. ناهماهنگي در مسايل جنسي زن و شوهر از جمله مواردي است كه بايد با مشاوره به موقع زوجين به رفع يا كاهش آن اقدام کرد.
مصرف برخي داروها، سيگار، الكل و مواد مخدر از ديگر علل ابتلا به بيميلي جنسي در مردان است. افزايش سن از جمله علل ديگري است كه بهطور طبيعي باعث كاهش تدريجي ميل جنسي در مردان ميشود.
بايد توجه داشت كه آراستگي و توجه زنان به ظاهر خود نقش عمدهاي در ميزان تمايلات جنسي همسران آنها دارد. بديهي است كه سائقه جنسي، مانند اشتها به غذا خوردن، تابع برخي ويژگيهاي ظاهري زوجين است و همچنان كه رنگ، بو، طعم و ظرف غذا در افزايش اشتها نقش مهمي دارد، توجه زنان به ظاهر و پوشش خود نيز در ميزان تمايلات شوهران آنها اثرگذاراست.
منبع : راسخون