بیماری های پروستات،مراحل سرطان بیضه

[sbu_post_image]

مراحل سرطان بیضه

سرطان بیضه به 4 مرحله تقسیم می شود . این مراحل در تصوریرهای زیر نشان داده شده است .

1) فقط در بیضه است .

2)سرطان به غدد لنفاوی در شکم توسعه پیدا کرده است .

3)سرطان به غدد لنفاوی سینه پیش رفته است .

4)سرطان به سایر اندامهای بدن رخنه نموده است .

تشخیص سرطان بیضه

آزمایش خون و تشخیص سرطان بیضه

آزمایش خون بعمل می آورند تا از طریق آن سلامت کلی بدن شما را به دست آورند و مطمئن گردند تا چه حد اندام های بدن شما بطور دقیق و رضایت بخش کار می کنند مثلا پزشک می خواهد بداند کلیه های شما خوب کار می کند یا نه ؟ اگر به اطلاعات بیشتری در این باره نیازمندید به پزشک خود مشورت نمایید .

عمل جراحی سرطان بیضه

بعضا اتفاق می افتد که عمل جراحی ضرور گردد تا طی آن غدد لنفاوی شما و نیز غده های خوش خیم یا بافتهای ناسوری که پس از عمل شیمی درمانی در شکم شما بر جای مانده است برداشته شود ممکن است لازم گردد که برای اینکارها شما به مدت ده روز به بیمارستان مراجعه کنید. این عمل ممکن است به عقیم شدن بیانجامد و شماباروری خود را از دست بدهید علت آن است که این جراحی بعدی می توانید در انزال منی موثر واقع گردد در هر حال توانایی شما در نعوظ و شور شهوانی شما دست نخورده برجای خواهد ماند اگر به شما تکلیف شد که این عمل جراحی را انجام دهید توضیحات بیشتری به شما خواهند داد شما آزادید که هر چه سوال دارید از پزشک معالج خود بپرسید .

عوارض جراحی سرطان بیضه

تشخیص و اعلام این مطلب که فردی به بیماری سرطان بیضه دچار شده است برای بسیاری از مردان خبری دردناک است ممکن است شما اصلا چنین مرضی را تا کنون نشنیده باشید و چه بسا که خود را سالم و توانا به حساب آورید شوک آنکه شما به بیماری سرطان مبتلا شده اید ممکن است شما را سردرگم غمگین و مضطرب نماید اگرچه پزشکان به شما خواهند گفت که مرض قابل درمان است و چه بسا شفا یابد ولی شما از نام بیماری وحشت زده شده اید و به طور کلی خودتان را باخته اید اینها همه بازتابهای شما در مقابل خبر است و چه بسا چند روز یا چند هفته طول کشد تا آتش احساس شما فروکش کند و از حرارت آ ن کاسته شود تا دوباره شما خود را با شرایط تطبیق دهید .

بیشتر مردها صحبت کردن درباره ی احساسات و ترس خود را مفید تشخیص د اده اند و این کار به آنها کمک کرده است تا از بار غم خود کم کنند از طرفی ممکن است شما پرسش هایی درباره ی امور جسمی یا اجتماعی و یا بطور کلی زندگی خود داشته باشید و بخواهید آنها را با فردی که به شما نزدیک است در میان بگذارید بعضی از اینگونه امور که درباره ی مبتلایان به بیماری سرطان بیضه مربوط می شود در زیر آمده است .

چنانچه شما پرسشهای دیگری دارید و علاقه مندید پاسخهای تخصصی دریافت نمایید نترسید آنها را با افراد خبره یا پزشک خود در میان گذارید به محض آنکه شما خبر تاسف بار بیماری خود را می شنوید هزاران سوال است که از مغز شما میگذرد و هرچه شما بیشتر جواب بگیرید از بار مشکلات شما کاسته می شود .

بیماری های پروستات

بیماری های خوش خیم (غیرسرطانی) پروستات عبارتند از:B1.پروستاتیسم * پروستاتیسم(prostatism ) عبارت است از هرنوع اختلال خوش خیمی که موجب تداخل در جریان ادرار از مثانه می شود. در واقع پروستاتیسم مجموعه ای از نشانه های بالینی است که اکثراً در مردان مسن دیده می شود و اغلب ناشی از بزرگی پروستات است و با همه یا برخی از علایم تحریکی( شب ادراری، تکرر ادرار، احساس فوریت ادرار و بی اختیاری ادرار فوری) و علایم انسدادی، ( تردید در داشتن ادرار، کاهش جریان ادرار، دفع قطره قطره ای قسمت انتهایی ادرار، دو شاخه شدن و احتباس ادرار) مشخص می شود.

پروستات مردان هنگامی که به سن 40 سال و بالاتر می رسند شروع به بزرگ شدن می کند. این موضوع در بعضی از مردها اشکالی ایجاد نمی کند و در بقیه، موجب بروز اشکالاتی در جریان ادرار می شود.

به نظر می رسد یک نفر از هر 4 مرد در دهه پنجم عمر و یک نفر از هر دو مرد در دهه ششم به بعد دچار درجاتی از مشکلبزرگی پروستات می شوند. البته علت اینکه چرا با افزایش سن،پروستات بزرگ می شود به طور کامل معلوم نیست.

تومور پروستات

سرطان پروستات یکی از شایع ترین سرطان‌ها در مردان سالمند در کشورهای توسعه‌یافته است و یک علت مهم مرگ و میر در آنها به حساب می‌آید. انجام معاینه منظم معقدی (توش رکتال)، ‌اندازه‌گیری آنتی‌ژن اختصاصی پروستات معمولا برای مردان از بالای 50 سال توصیه می‌شود تا به تشخیص زودرس این سرطان کمک شود.

منبع : راهنمای پزشکی خانواده- پروستات و بیماری های آن

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان