بیهوشی عمومی

بیهوشی عمومی
عوارض بیهوشی عمومی

برای بیهوشی عمومی، داروها از طریق رگ به بیمار تزریق می شوند و بیمار به طور کامل هوشیاری‌اش را از دست می‌دهد. که متعاقب آن عوارضی خاص نیز ممکن است برای بیمار ایجاد شود؛ ممکن است بیمار دچار ایست تنفسی شود که نیازمند استفاده از دستگاه‌های پیشرفته‌ای هستیم.نیاز است در طول جراحی به طور کامل از بیمار مراقبت شود. فشار خون و شرایط قلبی بیمار مرتبا کنترل می شود.

به غیر از عوارضی که ممکن است حین عمل برای بیمار پیش بیاید، عوارضی نیز وجود دارد که شاید بعدها بیمار را درگیر کند.

در مواردی بیمار ممکن است طی عمل جراحی در حالت بیداری باشد، چشمانش بسته بوده و کاملا بی‌حرکت باشد، اما صداهایی را شنیده و حتی اندکی درد داشته باشد. این موارد می‌تواند باعث شود بیمار در آینده دچار ناراحتی‌های عصبی، بی‌خوابی و حواس‌پرتی شود.

در برخی جراحی‌ها مثل سزارین و بیماران تصادفی ، به دلیل استفاده از میزان کمتر داروی بیهوشی، احتمال بروز این مشکلات بیشتر است.

امروزه بیهوشی عمومی با توجه به پیشرفت‌های علم نسبت به قبل،کم خطرتر و با عوارضی کمتراست.ولی تا حدی که امکان دارد باید از بیهوشی عمومی به دلیل اثراتی که روی قلب و ریه می‌گذارد دوری کرد و از روشهای جایگزین مثل بیحسی نخاعی استفاده کرد.

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان