درمان مثانه بیش فعال با Urinacine

[sbu_post_image]

بیماری مثانه پرکار

چنانچه به هر علتی فردی بیش از حد نرمال (شش بار در روز و 2 بار در شب) مجبور به دفع ادراری شود ممکن است به بیماری مثانه پرکار مبتلا شده باشد. تکرر ادرار و احساس دفع ناگهانی ادرار و بی اختیاری ادراری فوریتی می تواند ناشی از عفونت های سیستم ادراریتومور مثانه و یا اختلالات عصبی مثانه باشد. مثانه بیش فعال یک بیماری آزار دهنده ای ایست که کیفیت زندگی افراد را تحت تأثیر قرار داده و محدودیت ها واسترس های ناشی از تکرر ادرار و اینکه دستشوئی همیشه در دسترس بیمار باشد چه بسا زندگی فرد را محدود کرده و مانع از بیرون آمدن از خانه و عدم مسافرت طولانی و غیره می گردد. بیماری فوق در تمام سنین در مردان و زنان دیده می شود و اغلب در خانم ها شایع تر است.

علامت مثانه بیش فعال

تکرر ادرار

 احساس ناگهانی و شدید دفع ادرار

 بی اختیاری ادرار فوریتی

شب ادراری و بیدارشدن بیش از 2 بار در شب در افراد جوان

علامتهای فوق مزمن بوده و باعث مشکلات روانی – عاطفی و اجتماعی می شود و کیفیت زندگی شدیداً مختل می گردد.

علت مثانه بیش فعال 

علت تکررهای ادراری و بی اختیاری فوریتی و احساسهای شدید دفع ادراری مزمن می تواند ناشی از عفونتهای مزمن پروستات و ورم مزمن مثانه و ناپایداری عضله مثانه و انقباضهای خودبخودی آن، کاهش حجم مثانه و کاهش قابلیت اتساع مثانه جهت حجم گیری و به هم خوردن تعادل عصبی عضله مثانه و دریچه خروجی مثانه و حساس شدن بیش از حد گیرنده های عصبی مخاطی مثانه علامتهای فوق را ایجاد کند. هر فردی که علائم تحریک پذیری ادراری بیش از حد و دراز مدت دارد باید از نظر این بیماری بررسی گردد.

 داروی Urinacine

اين دارو Solifenacin ساخت ايران مي باشد .

دسته دارویی:

آنتي كولينرژيك

شکل دارویی:

قرص 5 و 10 ميلي گرم

مکانیسم اثر داروی سولیفناسین:

آگونيست رقابتي گيرنده هاي موسكاريني

 مصرف داروی سولیفناسین:

درمان مثانه بیش فعال با علائم بي اختياري ادرار و تكرر ادرار.

موارد توجه Urinacine :

1. صحت و سلامت مصرف سولیفناسین در كودكان به اثبات نرسيده است.

2. در افراد با نارسائي كبدي و نارسایی كليوي با احتياط مصرف شود.

3. در افراد با كاهش حركات لوله گوارش و مبتلا به گلوكوم با زاويه بسته و دچار احتباس ادرار با احتياط مصرف شود.

دوز مصرف Urinacine :

§ بزرگسالان: خوراكي 5 ميلي گرم يكبار در روز .در صورتيكه اين دوز به خوبي تحمل شد تا 10 ميلي گرم در روز نيز قابل افزايش است.

§ بزرگسالان با نارسائي كليوي : در اين افرادي كه كليرانس كليوي آنها كمتر از 30 ميلي ليتر در دقيقه باشد، دوز از 5 ميلي گرم در روز نبايد تجاوز نمايد.

§ بزرگسالان با نارسائي كبدي: در افراد با نارسائي ملايم كبدي از 5 ميلي گرم در روز نبايد تجاوز نمايد و در نارسائي حاد كبدی اصلا نبايد تجويز شود .

§ مصرف كنندگان مهار كننده هاي4 CYP3A: در افرادي كه كتوكنازول يا مهاركننده هاي 4A3PY C مصرف مي كنند دوز روزانه نبايد از 5 ميلي گرم در روز تجاوز نمايد.

عوارض داروی Urinacine :

ازدياد حساسيت، گيجي ، ضعف ،افسردگي، تاري ديد، خشكي چشم ،فارنژيت ،خشكي دهان، يبوست، سوء هاضمه، تهوع، درد شكمي ،عفونت ادراري، احتباس ادرار ،سرفه ،انفولانزا.

تداخلات Urinacine:

مهار كننده هاي4 CYP3A

باعث بالا رفتن غلظت پلاسمائي سولي فناسين و در نتيجه افزايش اثرات جانبي آن مي شود

مصرف در حاملگی و شیر دهی:

در حاملگی(گروهC )

در شیردهی ناشناخته است

منبع:  razavipharma

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان