درمان بیماری مثانه

[sbu_post_image]

 الف) کموتراپي داخل مثانه‌اي: از طريق سوند مواد شيميايي به مثانه وارد مي‌شود. اين کار نقش پيشگيرانه و درماني جهت جلوگيري از عود و از بين بردن بقاياي سلول‌هاي تومورال سطحي دارد، که هفته‌اي يک بار و براي مدت 6 هفته استفاده مي‌شود. شايع‌ترين داروهاي مصرفي در کموتراپي سرطان مثانه عبارتند از ميتومايسين- C، تيوتپا، دوکسي روبيسين و BCG که BCG داروي انتخابي مي‌باشد.

ب) رزکسيون (برداشتن تومور از راه مجرا): از طريق مجراي ادرار با دستگاه رزکتوسکوپ وارد مثانه شده و تومورهاي سطحي را بر مي‌دارند.
ج) پارشيال سيستکتومي (برداشت ناکامل مثانه): که در آن قسمتي از مثانه با عمل جراحي برداشته مي‌شود که اين کار به‌طور معمول در تومورهاي منفرد بيشتر انجام مي‌شود.
د) راديکال سيستکتومي: اين روش در واقع برداشتن ارگان‌هاي مختلف واقع در قدام لگن است که در مردان شامل مثانه با چربي اطراف، پريتوئن روي آن، پروستات و سمينال وزيکول مي‌باشد.
هـ) راديو تراپي
و) شيمي درماني: مهم‌ترين دارو در شيمي درماني سپس پلاتين است که به تنهايي مي‌تواند باعث درمان 30 درصد از سرطان‌ها باشد.
ز) درمان‌هاي ترکيبي

منبع : دکتر موسی نژاد

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان