سرطان پروستات و نوشیدن قهوه

[sbu_post_image]

کاهش ابتلا به سرطان پروستات با نوشیدن قهوه

نوشیدن روزانه قهوه، خطر بروز سرطان پروستات را تا 20 درصد در مردان کاهش می‌دهد.

گروهی از پزشکان آمریکایی بر اساس نتایج یک مطالعه جدید اعلام کردند: مردانی که در گروه مصرف‌کنندگان نوشیدنی قهوه قرار می‌گیرند، نسبت به افرادی که قهوه مصرف نمی‌کنند، کمتر به این سرطان مبتلا می‌شوند.

پیش از این پزشکان هلندی ادعا کرده بودند که نوشیدن قهوه تاثیری در عدم ابتلای مردان به سرطان پروستات ندارد، اما مطالعه جدید تایید می‌کند که مصرف 6 فنجان قهوه در روز در پیشگیری از این بیماری موثر است.

پزشکان معتقدند، بروز و پیشرفت سرطان پروستات نیز همانند دیگر انواع بیماری‌ها به نوع رژیم غذایی فرد بستگی دارد اما عامل سن هم در ابتلا به این نوع سرطان نقش مهمی دارد.

تحقیقات بیشتری برای اثبات این ادعا لازم است، مصرف قهوه می‌تواند سطح پروتئین «آدیپونکتین» را که خاصیت ضد سرطانی دارد، افزایش دهد و در نتیجه از رشد سلول‌های سرطانی بدخیم جلوگیری می‌کند.

منبع : تبیان

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان