علت بیماری سنگ کليه

[sbu_post_image]

سنگ کليه در مردان بيشتر شايع است، به علت اينکه مردان بيشتر در کارهاي سخت آب بدن شان را از دست مي دهند و بيشتر در گرما و خارج از محيط هاي مسقف کار مي کنند و اين امر باعث افزايش سنگ سازي در بدن آنها مي شود. همچنين خانم ها به علت وجود هورمون زنانه، راحت تر مي توانند سنگ هاي کوچک را از حالب عبور دهند.

خوردن غذای داغ در ظروف پلاستیکی خطر تشکیل سنگ کلیه را تشدید می‌کند

هرچند این روزها ظروف و بشقاب‌های پلاستیکی در میان والدین و افرادی که زیاد به پیک نیک می‌روند، طرفداران بسیاری پیدا کرده‌اند اما نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد که خوردن غذای داغ در ظروف پلاستیکی و ملامینی می‌تواند واقعا برای سلامتی مضر باشد.

متخصصان علوم بهداشتی تایوان در این آزمایشات دریافته‌اند که اگر این ظرف‌ها زیاد حرارت ببینند مواد شیمیایی ملامینی آنها وارد غذا می‌شود و خوردن غذا در این شرایط می‌تواند خطر تشکیل سنگ‌های کلیوی را افزایش دهد.

متخصصان روی دو گروه از داوطلبان مطالعه کرده‌اند که قرار شد هر کدام سوپ رشته داغ را در کاسه‌های ملامینی و چینی بخورند.

متخصصان قبل از خوردن سوپ و تا 12 ساعت بعد از صرف غذا هر دو ساعت یکبار از این افراد آزمایش ادرار گرفتند. سه هفته بعد این آزمایشات با تغییر جنس کاسه‌ها تکرار شد. نتایج آزمایشات تایید کرد که وقتی غذاهای داغ یا اسیدی در ظروف پلاستیکی و ملامینی مصرف شوند ترکیبات شیمیایی این ظروف وارد غذا می‌شوند و غذا را آلوده می‌کنند بویژه اگر جنس این ظروف مرغوب نباشد این خطر تشدید می‌شود. وارد شدن این ترکیبات در خون به نوبه خود خطر تشکیل سنگ کلیه را تشدید می‌کند.

منبع : بیتوته

 

پیشگیری از پروستات

از 50 سالگی در صورت عدم سابقۀ خانوادگی، معاینۀ سالانۀ سرطان پروستات باید آغاز شود.معاینۀ سالانه برای مردان از 50 تا 75 سالگی توصیه می‌شود. در مواردی که سابقۀ خانوادگی این بیماری وجود داشته باشد، توصیه می‌شود که معاینات از 45 سالگی آغاز گردند.

تشخیص سرطان پروستات

استفاده از PSA، تماس مقعدی
یکی یا آن دیگری کافیست، تفاوتی ندارند.
انجام یکی از دو آزمایش ضروری است. با هم در تضاد نیستند اما مکمل یکدیگر اند.

ليزر پروستات

يکي از راه هاي جديد و مؤثر درمان بزرگي پروستات، ليرز پروستات است. در اين روش بيمار تحت بي حسي موضعي قرار مي گيرد و در مدت زمان کوتاهي با استفاده از دستگاه ليزر، بزرگي پروستات درمان مي شود و جريان ادراري فرد به حالت طبيعي برگشته و انسداد ادراري او رفع مي شود. مزيت اين روش، نداشتن خونريزي در حين و بعد از عمل و عدم استفاده از سوندگذاري هاي طولاني مدت براي بيمار، پس از عمل جراحي است.

 منبع : راسخون

پیشگیری از پروستات

تشخیص سرطان پروستات

علت سرطان پروستات

عوارض سرطان پروستات

متخصص پروستات تهران

دکتر پروستات تهران

پزشک پروستات تهران

آدرس دکتر پروستات

آدرس پزشک پروستات

پزشک متخصص پروستات تهران

آدرس پزشک متخصص پروستات

آدرس متخصص پروستات

متخصص کلیه و مجاری ادرار تهران

متخصص مجاری ادراری تهران

آدرس متخصص کلیه و مجاری ادرار

آدرس متخصص مجاری ادراری

 

ليزر پروستات

درمان بزرگي پروستات

عمل پروستات

دکتر پروستات تهران

پزشک پروستات تهران

متخصص پروستات تهران

آدرس دکتر پروستات

آدرس پزشک پروستات

آدرس متخصص پروستات

 

 

 

 

 

 

 

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان