کیست کلیه ،نارسایی کلیه

[sbu_post_image]

کیست کلیه

بیماری کلیه پلی کیستیک، بیماری های مادرزادی، کیستهای کلیوی، اندازه های متعدد، اعم از کیست ها را افزایش می دهد با بالا رفتن سن و افزایش است. روش سوراخ، از طریق عمل جراحی برای خلاص شدن از شر یک کیست بزرگ در کوتاه مدت برای کاهش ظلم و ستم از کلیه است. با این حال، این نقش از کیست های کوچک امکان پذیر نمی باشد. بنابراین، این وضعیت همیشه تکرار می شود، کمتر از یک درمان کامل از هدف.

درمان محافظه کارانه درمان نفوذ میکرو مبتنی بر طب سنتی چینی در درمان بیماری کلیه پلی کیستیک، راه منحصر به فرد، و جلوه های ویژه است. میکرو به طور کلی به ناحیه کلیه به نفوذ در طب سنتی چین نفوذ درمان. به طور مستقیم از بیرونی پوست، استفاده از میکرو مبتنی بر طب سنتی چین به منظور نفوذ به درمان با دستگاه میکرو واردات از طب سنتی چینی برای درمان از مواد فعال به منظور نفوذ به دفتر کیست از ناحیه کلیه به نفوذ. مواد فعال طب چینی بازی مایع کیست را می توان از طریق انحراف کلیه ها دفع می شود، برای ترمیم ضایعات، محدود کردن هدف از کیست.

یکی، کاهش تشکیل مایع کیست، برای کاهش ظلم و ستم گلومرولی و لوله رگ های خونی کلیه گردش خون به بافت کلیه آسیب دیده، بهبود هیپوکسی محلی، برای ترویج و تسریع در ترمیم بافت کلیه آسیب دیده برای ایجاد یک ترمیم محیط زیست است.

دوم، میکرو پس از مواد سنتی طب چینی فعال، مسدود کردن کلیه کیست ظلم و ستم و منجر به فیبروز کلیوی (جای زخم) ناشی از دست دادن عملکرد کلیوی. همانطور که کیست های مادرزادی به تدریج افزایش ظلم و ستم از گلومرول، لوله ها، بینابینی کلیه و عروق کلیوی، منجر به ایسکمی کلیوی، کمبود اکسیژن، و شروع به فیبروز کلیه آسیب دیده (شکل گیری اسکار) است. کلیه فیبروز تشکیل ساختار کلیه بافت از بین می رود، و عملکرد کلیوی را از دست خواهد رفت. درمان میکرو، نفوذ سنتی مواد پزشکی چینی فعال در درمان بیماری کلیه پلی کیستیک، کلید است: مسدود کردن بدتر شدن فیبروز کلیوی به دلیل ظلم و ستم کیست و شروع زنجیره ای، مسدود کردن اثر به فشرده سازی ناشی از کمبود اکسیژن در کلیه، چرخه باطل از بین رفتن کلیه، تا اطمینان حاصل شود که باقی مانده کلیه دیگر تحت ستم، با حفظ عملکرد کلیه است.

مواد فعال، میکرو از طب سنتی چینی به نفوذ به درمان می توانند کلیه مصالح تعمیر، صدمه بزند از جمله انواع ویتامین ها، عناصر کمیاب، اسیدهای آلی مانند اسیدهای آمینه، کلیه ها آسیب دیده تعمیر شتاب.

اختلال، میکرو سنتی طب چینی نفوذ درمان از مواد فعال به بافت کلیه آسیب دیده، فعال شدن سازمان و به ترویج سنتز DNA در داخل سلول تکرار آن و آسیب شتاب به سازمان سنتز پروتئین به سرعت بخشیدن، و بهبود نفوذ فعالیت های درمان طب میکرو، مبتنی بر مواد در ترمیم بافت کلیه آسیب دیده و ساز و نوسازی برای سرعت بخشیدن به عملکرد بازسازی بازی، باعث بهبود کلیه پلی کیستیک کلیه آسیب ساختاری، و آسیب شتاب به بهبود عملکرد کلیوی.

بیوپسی کلیه چیست و در مواردی انجام می شود؟

بیوپسی یا نمونه برداری از کلیه (kidney biopsy)، نوعی آزمایش تشخیصی است که در آن قطعات کوچکی از کلیه، به وسیله ی سوزن مخصوص و تحت بی حسی موضعی، از راه پوست روی ناحیه ی کلیه برداشته می شود تا بوسیله ی متخصص آسیب شناسی (پاتولوژیست) در زیر میکروسکوپ مورد بررسی قرار گیرد.

معمولاً از بیوپسی کلیه برای تشخیص علت وجود خون در ادرار (هِماچوری)؛ تشخیص علت وجود مقدار بیش از حد پروتئین در ادرار (پروتئینوری) و تشخیص علت اختلال عملکرد کلیه استفاده می شود.

نارسایی کلیه

نارسایی مزمن کلیه(chronic renal failure-CRF) به معنی از بین رفتن پیشرونده کلیه است.* کلیه ها تلاش می کنند تا آسیب دیدگی خود را با افزایش دادن تصفیه خون(هیپر فیلتراسیون) به کم نفرون های باقی مانده جبران نمایند. با گذشت زمان، هیپرفیلتراسیون به از دست رفتن بیشتر عملکرد کلیه ها می انجامد و در نتیجه کلیه ها کوچک و چروکیده می شوند و در تمام قسمت های آنها بافت جوشگاهی(اِسکار) پیشرونده به وجود می اید. تا وقتی بیش از 70 درصد عملکرد طبیعی هردو کلیه از بین نرفته، نشانه های نارسایی کلیه بروز نمی کنند.

درمان نارسایی کلیه

درمان نارسایی مزمن کلیه، به علت ایجادکننده بیماری بستگی دارد. به عنوان مثال در بعضی انواع گلومرولونفریت از استروییدها(کورتون) و داروهای ضد فشارخون و در انسداد مجاری ادراری از عمل جراحی استفاده می شود. چنانچه نارسایی مزمن کلیه علی رغم درمان های به عمل آمده بهبود نیابد و پیشرفت کند به مرحله پایانی نارسایی کلیه منجر می شود که در این صورت به دیالیز یا پیوند کلیه نیاز دارد. علایم مرحله پایانی نارسایی کلیه عبارتند از: کاهش شدید حجم ادرار؛ تورم صورت،دست ها، پاها و شکم؛ خواب آلودگی شدیدف خارش شدید پوست( به دلیل افزایش شدیداوره خون)؛ کاهش وزن، باردارشدن زبان، سردرد و استفراغ، وجود بوی شبیه آمونیاک در دهان و تنفس بیمار.

دیالیز چیست؟

دیالیز(dialysis) در اصل واژه ای یونانی مرکب از «dia» به معنی «جداکردن» و«lysis» به معنی «ضعیف کردن» یا « معتدل کردن» است و به فرآیند جداسازی کولوییدها و مواد متبلور موجود در محلول، براساس سرعت انتشار انها در یک غشای نیمه تراوا اطلاق می شود. اما در اصطلاح پزشکی، دیالیز عبارت است از روشی برای برداشتن بعضی عناصر خاص از خون یالنفف بر اساس سرعت انتشار آنها در یک غشای نیمه تراوای خارج از بدن.

انواع دیالیز

دیالیز ممکن است به دو صورت انجام شود:** همودیالیز(hemodialysis) یا دیالیز خونی که در آن، مواد زاید و ناخالص خون برداشته و خارج می شوند. همودیالیز در بیماری نارسایی کلیه و بیماری های سمی مختلف انجام می شود و در آن، خون بیمار از دستگاه مخصوص دیالیز عبور داده می شودتا مورد انتشار (دیفوزیون؛diffusion ) و اولترافیلتراسیون(ulterafiltration ) قرار گیرد و سپس دوباره به جریان خون بازگردانده می شود.

دیالیز صفاقی(peritoneal dialysis ) برای اصلاح عدم تعادل مایعات یا الکترولیت های خون یا خارج کردن سموم، داروها یا سایر مواد زایدی که باید به طور طبیعی به وسیله کلیه دفع شوند صورت می گیرد و در آن، از پرده ی صفاق داخل شکم به عنوان یک غشاءِ قابل انتشار استفاده می شود.

دیالیز صفاقی را می توان به طور منظم در منزل نیز انجام داد. برای انجام دیالیز صفاقی، تحت بی حسی موضعی، کاتتر(لوله پلاستیکی مخصوص دیالیز صفاقی) در صفاق قرار داده و بخیه می شود و به جای هوای داخل کاتتر، مایع مخصوص دیالیز قرار می گیرد تا از ورود هوا به حفره ی صفاق پیشگیری شود.

الکترولیت های مورد نیازاز طریق اُسموز، دیفوزیون و فیلتراسیون و از راه صفاق دارای عروق به رگ های خونی شکم وارد و مواد زاید خون را از راه همین رگ ها به مایع دیالیز برمی گرداند. سپس مایع دیالیز در اثر نیروی جاذبه از حفره صفاقی تخلیه می شود.

منبع : متخصص اورولوژی تهران

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

مشاوره و تماس
× مشاوره رایگان