آتروفی بیضه (از بین رفتن بافت بیضه)

بزرگ کردن آلت تناسلی (برای مشاهده فیلم کلیک کنید)

قرص بزرگ کننده طول آلت(برای مشاهده فیلم کلیک کنید)

[sbu_post_image]

آتروفی به معنای ضعیف شدن یا در مراحل حاد تر از کار افتادن بافت می باشد. مثلا هنگامی که یک دست را گچ می گیریم،تا مدتی،کمی لاغر تر و ضعیف تر از دست دیگر می شود. آتروفی در هر جای بدن ممکن است اتفاق بیافتد از جمله بیضه ها و بسته به اینکه خفیف یا شدید باشد می تواند آن قسمت را تضعیف کند و یا حتی از کار بیاندازد.

آتروفی می توند به دلیل  نرسیدن خون به بافت بیضه صورت گیرد و دلایل مختلف ممکن است که سبب نرسیدن خون به بافت بیضه شود که این نرسیدن خون (ایسکمی) هم سبب نرسیدن اکسیژن به بافت شده که شرایط هایپوکسی بوجود میاد. در این صورت مواد زاید در داخل بافت تجمع پیدا میکنند. اگر نرسیدن خون حاد باشد که نکروز رخ داده و بافت از بین میرود. اما اگر کم باشد دچار آتروفی شده و سلول های بافت کوچک میشوند و مثل حالتی که دست شکسته داخل گچ مانده باشد و از آن استفاده نشده باشد عضلات آن ناحیه دچار آتروفی میشوند.
آتروفی ممکن است که پیش زمینه یا علامت برخی از بیماری ها باشد که پیشنهاد می شود حتما” به یه اورولوژیست مراجعه کنید.

لازم بذكر است كه آتروفی فقط بواسطه عدم خونرسانی صورت نمیگیرد! و هر عاملی كه سبب تحلیل رفتگی در سلولهای اعضا شود منجر به آتروفی عضو مربوطه میگردد، در مورد آتروفی بیضه (تحلیل رفتن بیضه) میتوان به عوامل فیزیكی مانند حرارت و یا سرمای زیاد و یا اشعه ایكس، عوامل شیمیایی مانند سموم و یا عوامل بیولوژیكی مانند میكروبها اشاره نمود و نظر به اینكه سلولهای بیضه جزء حساسترین سلولهای بدن هستند اثر عوامل فوق شدیدتر میباشد.

منبع: کلوب

بزرگ کردن آلت تناسلی (برای مشاهده فیلم کلیک کنید)

قرص بزرگ کننده طول آلت(برای مشاهده فیلم کلیک کنید)

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان