اورتريت

[sbu_post_image]

اورتريت گنوكوكي

اورتريت هاي غير سوزاكي و سوزاكي در مردان:

ـ دورۀ كمون معمولا 14 ـ 7 روز و گاهي تا 35 روز است .

ـ در معاينۀ مردان بهتر است بيمار حدود 2 ساعت بعد از دفع ادرار معاينه شود و اگر اطراف اندام تناسلی متورم و قرمز باشد نشانۀ اورتريت است . اگر ترشح خارج نشد سوآب را مستقيم وارد مجرا كرده و از ترشحات اين سوآب هم لام و هم كشت تهيه مي كنيم . ترشحات معمولا بدون رنگ است گرچه تا %50 موارد به رنگ سفيد شيري در مي آيد .

ـ آزمايش ميكروسكوپي تا %95 موارد باكتري سلولي را نشان مي دهد و لام منفي ناشي از اورتريت غير سوزاكي است . حتي وجود يك wbc در حضور ترشحات نشان مهمي از وجود اورتريت است .

ـ اورگانيسمهايي كه گنوكوكها را به آنتي بيوتيكها مقاوم كرده اند در آزمايش هاي اليزاوايمونوفلورسنت مستقيم جستجو مي شوند .

اورتريت در زنان :

ـ زنان معمولا از ترشحات چركي مجراي ادرار خود بي اطلاعند .

ـ علايم در زنان معمولا ديزوري و تكرر ادرار است .

ديزوري :

 1 ـ داخلي معمولا ناشي از سيستيت يا اورتريت

2 ـ خارجي ناشي از ولوواژينيت مثلا به دليل هر پس يا كانديلا

ـ معمولا پيوري دارند .

ـ در بعضي خانمها اورتريت با انواع آنترو باكترياسه ها اتفاق افتاده ، بعضي نيز علایم [1] يا [2] دارند و این بیماران به درمان استاندارد و معمولي كه براي عفونت ادراري انجام مي شود جواب مي دهند و اگر دوباره مبتلا شوند نشانۀ وجود يك شريك جنسي بدون علامت است .

منبع : مطالب پزشکی

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان