داروها وبی اختیاری ادرار

Vesicare در بی اختیاری ادرار

این دارو با نام ژنریک سولیفناسین،داروی آنتی موسکارین است که یکبار در روز ،دوز بندی می شود و فراهم زیستی عالی دارد. سولیفناسین اساساً توسط CYP-450 متابولیزه می شود و تا حدودی به کلیرنس کلیوی وابسته است و در بیماران با Crcl کمتر از ml/minute30 به تنظیم نیاز دارد. گزارش شده است که اثر بخشی دارو مشابه عوامل آنتی کلی نرژیک دردسترس دیگر است. یک مطالعه، ادرار کمتری را در هر 24 ساعت با سولیفناسین در مقابل تولترودین گزارش می کند.
اثرات جانبی آنتی کلی نرژیک یا آنتی موسکارینی شامل هم واکنش های جانبی محیطی و هم مرکزی هستند
این عوارض جانبی شامل گیجی، هذیان، یبوست، و احتباس ادرار، بخصوص در جمعیت افراد مسن آسیب پذیرتر نگران کننده هستند. موارد منع مصرف این عوامل شامل گلوکوم با زاویه بسته، اختلالات انسدادی ادرار/معده، و زوال عقل هستند. تداخلات دارویی شامل داروهای آنتی کلی نرژیک دیگر، مهار کننده های استیل کلین استراز، و عوامل متعدد دیگر هستند. گزارشاتی از طولانی شدن فواصل QTc در دوزهای بالاتر در مصرف که احتیاط را در بیماران در خطر این عارضه جانبی خاطرنشان می کند.

 منبع: داروخانه 13 آبان

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان