درمان سرطان بیضه،درمان هورمونی ناتوانی جنسی

[sbu_post_image]

درمان هورمونی ناتوانی جنسی

درمان جایگزین هورمونی – ممکن است درمان جایگزین با تستوسترون موجب افزایش انرژی، خلق و خو و تراکم استخوان، افزایش توده عضلانی و وزن و افزایش میل جنسی در مردان مسنی که دچار کاهش تستوسترون هستند شوند. در مردان دارای میزان طبیعی تسوسترون( در ارتباط با گروه سنی) تجویز تستوسترون توصیه نمی شود زیرا می تواند به بزرگی پروستات و سایر عوارض بیانجامد.

درمان سرطان بیضه

تنها راهی که با آن می توان سرطان بیضه را درمان کرد و نوع سلولهای درون آن را تشخیص داد عمل   ارکیدکتومی ، عمل جراحی است که بوسیله ی آن و با بیهوشی کامل بیضه ی بیمار را برمیدارند این کار ضمنا اولین گام در راه درمان سرطان بیضه نیزمی باشد .

احتمال دارد که برای این جراحی لازم شود که شما بین دو یا سه روز در بیمارستان بستری گردید .

سلولهای بیضه را در زیر میکروسکوپ آزمایش می کنند . هنگامیکه به وجود نوعی سرطان مشکوک باشند یک ( نمونه ای از سلول ها ) برای آزمایشات بعدی می گیرند در هر حال در صورت موجود بودن سرطان بیضه احتمال آنکه بیماری به سایر قسمت های بدن سرایت کند همواره موجود است تنها راه بدون خطری که می توان بیماری را تاکید کرد همین عمل (( ارکیدکتومی )) است .

نوع تومور که تشخیص داده شده و معلوم شد که از نوع (( سمینوما )) یا (( تراتوما)) است و آیا پیشرفت خود به سایر قسمتهای بدن را شروع کرده است یا نه ؟ درمانهای بعدی را آغاز   می کنند پزشک ازشما میخواهد که خود را برای انجام آزمایشهایی حاضر کنید تا به وسیله ی آنها مراحل بیماری شما را تشخیص دهد و درمان شما را بر آن پایه متمرکز سازد .

این همان زمان نگران کننده و پر اضطراب برای شما خانواده و دوستان شماست تا می توانید از پزشک خود سوال کنید واهمه نداشته باشید سوال ها را تکرار کنید پزشک شما برای پاسخ دادن به شما آنجا نشسته است اگر جواب را نفهمیدید یا فراموش کردید دوباره بپرسید بعضی افراد به این نتیجه رسیده اند که اگر درد خودشان را با نزدیکترین افراد یا پزشکان درمیان گذارند این کار به آنها کمک می کند بنابراین شما هم این رویه را در پیش گیرید و بپرسید .

عکس برداری با اشعه مجهول از سینه و تشخیص سرطان بیضه

با این دستگاه از سینه ی شما عکسبرداری می شود تا ریه های شما و غدد لنفاوی سینه شما را آزمایش کنند .

هنگامیکه به پزشک خود مراجعه کردید از شما می خواهد تا از ابتدا داستان خودتان را برای او شرح دهید پس از آن یک آزمایش دقیق پزشکی از شما بعمل خواهد آورد و از شما می پرسد که احساستان چگونه است ممکن است پزشک شما تفاوت بین سرطان یا علت های دیگری را که سبب ایجاد غده یا تورم در بیضه ی شما شده است برای شما بازگو کند در هر حال امکان دارد به آزمایش های بیشتری نیازافتد که در آن صورت شما را به پزشک متخصص بیماریها معرفی خواهد کرد تا آن آزمایشات را انجام دهد .

ممکن است ترتیب دهد تا یک اسکن ماوراء صوت ازشما بعمل آید اسکن ماوراء صوت آزمایش بسیار حساسی است که بوسیله ی آن صوتی را بدرون بیضه های شما می فرستد تا بوسیله ی آن تصویری از بیضه های شما ترسیم نماید در ابتدا ازنوعی مواد ژلاتینی استفاده می کند و آن را بروی پوست بیضه های شما می مالد تا در هدایت امواج صوتی کمک نماید دستگاهی که به آن یاSensor حس کنند ه می گویند و شباهت زیادی به میکروفون دارد برروی پوست بیضه های شما می لغزاند تا تصویری از بیضه های شما را بر پرده تلویزیون رسم نماید مدت زمان این آزمایش تقریبا 20 دقیقه و بدون درد است .

یک سلسه آزمایشات و تحقیقات بعمل می آید تا معلوم شود بیماری شما به قسمتهای دیگر بدن سرایت کرده است یا نه ؟ بقیه ی آزمایشات درباره ی سلامت کلی شماست .

مایعاتی که در نسج های اطراف بیضه ی شماست مستقیما به غدد لنفاوی شما وارد می شود و از طریق سیستم لنفاوی بدن شما وارد خون شما می شود سلولهای سرطانی ممکن است به غدد لنفاوی بدن شما که با کیسه ی بیضه شما فاصله ای بسیار دارد وارد شوند و مثلا به شکم یا سینه شما سرایت نمایند .

بعضا اتفاق می افتد که سلولهای سرطانی مستقیما وارد جریان خون می شود و به سایر اندامها نیز سرایت می کنند .

منبع: متخصص ارولوژی تهران

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان