سرد مزاجی

 

 

1. «سرد مزاجی» اصطلاحی پر مصرف است اما به ندرت در معنای صحیح خود به کار می رود، چنان که امروزه با شنیدن اصطلاح سرد مزاجی مجموعه ای از بی میلی جنسی، تحریک نشدن، لذت نبردن از نزدیکی و نقص تکامل روانی جنسی در زن استنباط می شود در حالی که این استنباط کاملاً نادرست است. «سرد مزاجی» عبارت است از ناتوانی زن در رسیدن به اوج لذت جنسی. سرد مزاجی در زن، معادل ناتوانی جنسی در مرد بوده و به معنی کاهش و یا از بین رفتن تمایلات جنسی در زن می باشد.

2. علت سرد مزاجی در موارد کمی مربوط به بیماری های جسمی مانند زیاده روی در کار و فعالیت جسمانی، خستگی، بیماری قند، ضعف اعصاب و… می باشد. اما در اکثر موارد، علت آن روانی است. به همین جهت باید با در نظر گرفتن علت اصلی سرد مزاجی، نسبت به درمان آن اقدام نمود.
3. عارضه ناتوانی جنسی معمولاً در مردان پدید می آید و به طور کلی عبارت است از عدم توانایی مرد در بارور کردن زن به نحوی که قادر به تولید مثل و بقای نسل نباشد.
4. میل جنسی زن و مرد فی ذاته برای برقراری ارتباط جنسی کافی نخواهد بود. تکنیک حقیقی انجام عمل جنسی، اکتسابی است یعنی بدون اطلاع قبلی و فهم مکانیسم مقاربت، اشکالات زیادی در روابط جنسی به وجود خواهد آمد.
5. در ارتباطات و تحریکات جنسی، تقریباً تمام قسمت های بدن به فعالیت می افتند. دستگاه عصبی، سیستم غددی، دستگاه عضلانی و حس-های مختلف به خصوص حس لامسه، بینایی و شامه کلاً در فعالیت جنسی نقش مهمی دارند. در موقع تحریکات جنسی علاوه بر تغییرات موضعی، تغییرات جسمی و روحی مختلفی در تمام نقاط بدن بروز می کند. نبض تند، تنفس شدید، مردمک ها گشاد، صورت برافروخته و بالأخره فعالیت عضلانی شدید می شود.
6. میل جنسی زن در عرض یک ماه کم و زیاد می شود. معمولاً تمایل جنسی زن چند روز پیش از قاعدگی و یا بلافاصله پس از شروع آن افزایش می یابد؛ و یا بسیاری از زنان در دوره حاملگی شاید به سبب توجه زیاد به جنین خود و مسائل دوره بارداری کمتر به مسائل جنسی گرایش دارند، بهتر است شوهر از دوره های تشدید یا کاهش میل جنسی با خبر باشد و تا حد امکان روابط جنسی را با این مواقع هماهنگ کند.

منبع : راسخون

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

مطالب مرتبط

مشاوره و تماس
×مشاوره رایگان