[sbu_post_image]
عوارض سرطان بیضه
در اثر بیماری روابط شما با خانواده و دوستان ممکن است تغییر کند بعضی اوقات صحبت کردن با همسر و نزدیکان دلواپسی ها و احساسات مهیجی که دارید برای شما مشکل می شود شما از آن می ترسید که با صحبتهای خودتان انها را دلگیر کنید و آنها از حرف زدن با شما پرهیز کنند چون از آن می ترسند که بر زخم شما نمک بپاشند بهتر است خودتان صحبت را آغا ز کنید این حالات همه طبیعی و برای کلیه بیماران این دسته صادق است .
بعضی از مردها ترجیح می دهند که خود به تنهایی دنبال درمان خویشتن را بگیرند و از صحبت کردن با دوستان و خانواده اجتناب نمایند این نیز کاملا طبیعی است ونباید از طرف کسانی که مایل به کمک و مساعدت به بیمار هستند به عنوان رد کردن احسان تلقی شود .
از طرفی ممکن است مشکلاتی در خانواده وجود داشته باشد که چگونه و چه وقت باید این خبر را به بچه ها داد و به انان گفت که پدرتان به بیماری سرطان بیضه مبتلا یا اینکه مریض است و آیا عاقلانه است به آنان اجازه داده شود برای عیادتش به بیمارستان روند ؟ هریک از افراد و خانواده ها به سلیقه ی خود با این امر روبه رو می شوند و به اینگونه سوالات با روش خاص خود پاسخ می دهند صرفنظر از اینگونه مشکلات بیشتر روابط دست نخورده برجای می ماند و دربسیاری موارد بهبود می یابد .
درمان سرطان بیضه
بیماری و درمان معمولا در روال طبیعی زندگی انسانها تاثیر میگذارد و در هر حال هیچگونه دلیل یا علتی وجود ندارد که اگر شما خودتان را قادر و سالم می پندارید کار روزانه یا فعالیتهای اجتماعی خودتان را حتی در خلال معالجه رها کنید اگر راجع به این موضوع نا مطمئن هستید آن را از پزشک خود بپرسید .
سرطان بیضه مسری نیست و نمی تواند از طریق تماس های اجتماعی یا بدنی به دیگران منتقل گردد .
به هنگام درمان و برای زمان کوتاهی پس از ان ممکن است احساس کنید که بیش از حد معمول خسته می شوید در اینصورت ممکن است ترجیح دهید از فعالیتهای اجتماعی خود برای مدتی بکاهید چنانچه پیشنهاد کمک به شما رسد آن را قبول کنید این پیشنهاد ها ممکن است درباره کارهای مربوط به خانه نیز باشد عده دیگری نیز هستند که کارهای روزانه شان سخت و پر زحمت است این دسته از افراد باید مدت بیشتری در خانه بمانند استراحت کنند و بعد کارهای روزانه ی خودشان را از سر گیرند ممکن است شما ترجیح دهید در ابتدا کارهای نیمه وقت کنید . ممکن است بتوانید کارهای خودتان را در خانه انجام دهید تا از کارهای خود عقب نمانید .
درمان سرطان بیضه با رادیو تراپی
رادیو تراپی یا درمان با اشعه رادیو اکتیو استفاده از ولتاژ بسیار زیادی از اشعه مجهول است تا از این طریق سلولهای سرطانی را کشته و نابود سازند دستگاه یا ماشینی که با ان این کار را انجام می دهند کمی از دستگاه عکسبرداری با اشعه ایکس بزرگتر است .
انجام عمل رادیو تراپی معمولا برای مردانی کهبه روی آنها عمل جراحی (( سمینوما)) انجام شده است اغلب پیشنهاد می شود .
این برنامه را برای شما در نظر می گیرند تا اطمینان یابند سلولهای سرطانی موجود در بدن شما با کمترین آسیبی که بربافتهای معمولی بدن شما وارد می شود کشته و نابود می شوند .
ناحیه ای از بدن را کهباید برروی آن رادیو تراپی شود با کمال دقت مشخص می کنند و اطراف آن را با وسائلی که دارند خالکوبی می کنند این خالها به اندازه یک صفر به روی کاغذ و بدون ی که باید تحت درمان قرار گیرد شامل غدد لنفاوی در شکم و لگن خاصره است .
رادیو تراپی معمولا در روزهای هفته ( شنبه تا جمعه) به عنوان بیمار سرپایی داده می شود و طول مدت آن بین دو تا 4 هفته است .
افرادی که به شما رادیو تراپی می دهند ویژه گران درمان با اشعه رادیو اکتیوند پس از آنکه دستور درمان شما داده شد طبق برنامه ای تنظیم شده شما را در تختخواب مخصوص می خوابانند و محلی را که در بدن شما از قبل با خال مشخص شده است برای تاباندن اشعه به روی آن در نظر می گیرند و آن را باصطلاح میزان می کنند ماشین رادیوتراپی با بدن شما کاری ندارد و با آن تماس نمیگیرد
تاباندن اشعه بسیار سریع و بدون درد است پوشش های معمولی برای محفوظ اندام شما سپری محافظ به روی کیسه ی بیضه های شما می گذارند ممکن است که ویزه گررادیوتراپی برای محافظت پوست شما قبل و یا بعد از رادیوتراپی دستورهایی به شما بدهد که پیروی از آن دستورات لازم است در بعضی روزها شماپزشک را هم می بینید که از نزدیک پیشرفت کار شما را زیر نظر دارد .
لطفا از هر چیزی را که به شما مربوط می شود و مورد علاقه شماست و یا چیزی از آن نمی فهمید ازاو بپرسید .
منبع : متخصص ارولوژی تهران