علت ناتوانی جنسی چیست

[sbu_post_image]

ناتواني جنسي

ناتواني جنسي درجات مختلف دارد. تفاوت در شدت بروز اين مشکل، بررسي ميزان دقيق شيوع و تعداد افراد مبتلا به آن را مشکل مي سازد. مردان بسياري تمايل به مطرح کردن مشکل خود با پزشک ندارند و در نتيجه اين مشکل ناشناخته مي ماند. در حالي که ناتواني جنسي در هر سني مي تواند ايجاد شود، شيوع اين مشکل در جوانان کمتر و در سنين بالا، بيشتر است.

علت ناتوانی جنسی

این عدم توانایی می تواند به علل زیر باشد:

عوامل روحی، شرم و حیا و خجالت کشیدن؛

عدم آمادگی فکری و عدم داشتن تجربه جنسی و در نتیجه دچار انزال سریع شدن؛

ترس و احساس حقارت از این که زنی را که دوست دارند و به همسری انتخاب کرده اند، دچار اذیت و آزار شود؛

 ناتوانی در برابر همسر زیبا که او را با دید معنوی می نگرد؛

انحراف جنسی و هم جنس گرایی؛

خستگی از کار زیاد و سخت؛

ناراحتی های عصبی، گرفتاری های روزانه، مشکلات زندگی، برخورهای نامطلوب و…؛

مواد مخدر و مشروبات الکلی؛

تغذیه نامطلوب، عدم رشد جسمانی کامل، کم کاری غدد تیروئید و…؛

خود ارضایی دوران جوانی؛

ناتوانی از لحاظ ساختمان درونی، از قبیل کمبود یک بیضه، کوچکی بیضه ها، تنبلی بیضه ها؛

مورد تحقیر قرار گرفتن فرد از طرف زن به خاطر کوچکی آلت تناسلی یا سُستی کمر

 سال خوردگی

درمان مسائل جنسی

درمان گرفتاری ای جنسی روشی درمانی مکی بر مشاوره است که به زوج ها فائق آمدن بر مشکلات جنسی عمدتاً دارای منشا روانی کمک می کند. درمان بر این فرض استوار است که مشکلات جنسی از علل گوناگون در گذشته و حال ریشه می گیرند، ولی مشکل در موقعیتی که زوج در آن گرفتارند باقی مانده است. هدف درمانگر شناخت موقعیت به کمک روشن کردن طبیعت مشکل و یافتن عوامل موثر در رابطه ی ناکارآمد است. زوج معمولاً همراه هم نزد درمانگر می روند گرچه مشاوره ی جداگانه هم امکان پذیر است. بعد از این که هر دو نفر بررسی روان شناختی شدند، این امیدواری هست که مشکلاتشان را بهتر درک و با آنها برخورد کنند. مثلاً درمانگر ممکن است زن را در شناسایی مشکلات احساسی موجب آمیزش دردناک کمک کند، یا مرد بتواند زمینه ی ناتوانی یا انزال زودرس خود را کشف کند. توصیف ساده ی کالبد شناختی دستگاه های جنسی می تواند زوج را در شناخت علل جسمانی مشکلات جنسی کمک کند. سپس، درمانگر می تواند یه برنامه ی درمانی تنظیم کند.

منبع: متخصص ارولوژی تهران

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان