قرص های نیرو زا و عقیمی

 

[sbu_post_image]

این خوراکی باعث صفات زنانه در مردان مصرف این مواد باعث عقیمی و ایجاد صفات زنانه در مردان می‌شود.بیش از 25 درصد مكمل‌های بدنسازی آلوده به مواد نیروزا هستند كه مصرف این مواد باعث عقیمی و ایجاد صفات زنانه در مردان می‌شود.

بین 20 تا 25 درصد كل مكمل‌های غذایی مانند پروتئین‌ها و آمینواسیدها كه در دنیا در باشگاه‌های بدنسازی استفاده می‌شود آلوده به مواد نیرو زاست كه این میزان در كشورمان به علت عدم كنترل صحیح بیش از این میزان است.

مكمل‌ها، هورمون‌ها، مواد نیروزا و افزایش‌ دهنده‌های حجم تحت عنوان دوپینگ شناخته می‌شوند كه بیشتر در مسابقات قهرمانی مصرف دارند اما اگر فردی نخواهد در مسابقات قهرمانی شركت كند باید توجه داشته باشد كه این داروها عوارض خاصی دارند.

داروهای شایع كه مصرف می‌شوند بیشتر برای افزایش حجم عضله مورد استفاده قرار می‌گیرند این داروها با نام آنابولیك تروئیدها خوانده می‌شوند كه عوارض آن كاملاً شناخته شده است و در طولانی مدت در مردان طاسی سر، ایجاد جوش‌های چركی و ماندگار در بدن، آتروفی بیضه و در نهایت عقیمی غیر قابل برگشت و ایجاد صفات زنانه مانند تغییر صدا می‌شود.

این داروها در كوتاه مدت باعث افزایش میل جنسی، افزایش حجم عضله و صفاتی مانند پرخاشگری و شجاعت می‌شود ولی در ادامه عوارض مذكور را در پی دارد و مدت زمانی كه عوارض خود را نشان می‌دهد بستگی به دوز مصرفی آن و تحمل فرد دارد.

 دسته دیگری از داروها داروهای محرك هستند كه باعث افزایش هوشیاری و كاهش خستگی می‌شوند و برای ورزشكارانی كه وزن كم می‌كنند متأسفانه مورد استفاده قرار می‌گیرند و این داروها مانند آمفتامین‌ها هستند و نكته جالب این است كه ماده تشكیل‌دهنده پایه‌ای ماده مخدر شیشه متاآمفتامین است كه متأسفانه یك داروی شایع در دوپینگ است.

دسته دیگری از موادی كه توسط ورزشكاران استفاده می‌شود هورمون‌های رشد و انسولین هستند كه باعث رشد بی‌رویه استخوان‌ها می‌شوند به طوری كه طول و عرض استخوان‌ها پس از مصرف طولانی دیگر تناسب لازم را نخواهند داشت و این افراد معمولاً دارای چانه‌هایی با قواره ناهنجار هستند.

مكمل‌هایی كه اصولاً در ایران و دنیاست بر اساس تحقیقی كه در كشور آمریكا در سال 2004 روی 2 هزار مكمل مانند پروتئین‌ها و آمینواسیدها انجام شد مشخص شد كه بیش از هزار و 800 نوع آن آلوده به مواد نیروزا هستند.

منبع : سیمرغ

 

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان