[sbu_post_image]
آيا مصرف داروهاي رفع مشکلات جنسي مجاز است؟
هرچند عوارض دقيق داروهاي گياهي رفع مشکلات جنسي هنوز از نظر علمي مشخص نيست، اما داروهاي هورموني رفع مشکلات جنسي خطر بروز ناباروري را براي فرد به همراه ميآورند.
رسانهها بسياري اوقات همان چيزي را که خودشان ميخواهند، در ذهن مردم برجسته ميکنند و از اين طريق محصولاتي که به ظاهر، اين خواستهها را تامين ميکند به فروش ميرسانند.
کافي است مردم يک يا دو مرتبه اقدام به خريد اين داروها کنند، در اين صورت حتي اگر بيخاصيتي آن را ديده و پشيمان شده باشند، جيب اين سودجويان پر شده است.
يعني وقتي از بيمار شرح حال دارويي ميگيريم با توجه به دارويي که مصرف کرده به وجود اختلال جنسي به علت مصرف آن دارو شک ميکنيم که با تعديل دوز، عوض کردن دارو يا مشورت با پزشک بيمار، علت را رديابي کرده و مشکل را حل ميکنيم.
اما اينکه بتوان به طور مشخص گفت برخي عوارضي که در بيمار مشاهده ميشود به علت مصرف اين داروها بوده است، بسيار مشکل است. شناخت عوارض دقيق اين داروها نيازمند انجام امور پژوهشي است.
عوارض داروهاي مشکلات جنسي
اگر پايه اين داروها، هورموني باشد قطعا ميتواند سيستم باروري را به هم بريزد. پيشسازها و هورمونها فعاليت تخمدانها و بيضه را دچار اختلال ميکنند و در آن صورت ميتوانند باعث ناباروري شوند.
اگر واقعا ماده هورموني در درون اين داروها به کار رفته باشد، خطر ناباروري نيز مصرفکنندگان را تهديد ميکند.
نبايد فراموش کنيم سيستم هورمونهاي درون ريز در داخل بدن يک سيستم کنترل بسيار خاص دارد و هر گاه که اين دارو از بيرون به شکلي وارد بدن شود، اين محور را دستکاري کرده و به هم ريختهايم.
به عنوان مثال در قرصهاي پيشگيري از باروري يا روشهاي درمان ناباروري، اين اقدام را آگاهانه، حساب شده و عامدانه انجام ميدهيم.
ولي در مواردي چون مکملهاي بدنسازي عملا اين دستکاري هورموني به ضرر فرد است و در درازمدت باعث ميشود فعاليت غدد فرد دچار مشکل شوند.
منبع : بیتوته