اختلالات کلیوی و مجاری ادرار در کودکان

[sbu_post_image]

اختلالات کلیوی

اختلالات کلیوی و مجاری ادرار از شایعترین بیماریهای کودکان

بروز اختلالات کلیوی و سیستم مجاری ادرار را از جمله شایع‌ترین بیماریها در میان کودکان کشور عنوان کرد.

بروز عفونت های ادراری، التهاب وعفونت‌های کلیه، سنگ کلیه و سنگ مجاری ادرار، وجود خون در ادرار از جمله بیماریهای شایع کلیوی و مجاری ادرار در میان کودکان است. با تشخیص به موقع و انجام برنامه های مراقبتی می توان از بروز نارسایی های کلیوی ، دیالیز و در نهایت پیوند کلیه در این گروه سنی پیشگیری کرد.

بیماریهای کلیوی در کودکان از بیماریهای شایع در استان خراسان رضوی نیز به شمار می‌رود که بیشتر به علت شرایط آب و هوایی، کمبود مصرف آب آشامیدنی، ژنتیک و ارث در کودکان ایجاد می‌شود.

علائم و نشانه های بیماریهای کلیوی در کودکان بر حسب سن شروع بیماری متغیر و از طیف وسیعی برخوردارند که از آن جمله می توان به هیدرونفروزهای زمان جنینی، اختلال رشد، رنگ پریدگی، عفونتهای سیستم ادراری، شب ادراری و اختلال در کنترل ادرار، افزایش فشار خون و نارسایی قلبی اشاره کرد.

کودکان مبتلا به بیماریهای مزمن کلیه در مقایسه با بالغین مبتلا از مشکلات عمده تری از جمله اختلال رشد، تغییرات استخوانی، تاخیر بلوغ و مشکلات سایکولوژیک رنج می برند، با توسعه برنامه های آموزشی به والدین همچنین توجه پزشکان به نشانه‌های این بیماری می توان از بروز اختلالات پیشرفته در کودکان پیشگیری کرد.

برگرفته از دنیای سلامت

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان