بیماری های جنسی مردان

[sbu_post_image]

اختلالات دستگاه تولید مثل مردان (بیضه ها، ذکر و پروستات) می تواند به درد و ناراحتی بینجامد. چنانچه این اختلالات درمان نشوند، سلامت و باروری مرد به خطر می افتد.

اختلالات گرفتار کننده ی اندام های تناسلی مرد اغلب تا مدت ها درمان نشده می مانند، چون بسیاری مردان تمایلی به بیان مشکلات سلامت جنسی خود نزد پزشک ندارند. آگاهی از علل و پیامدهای چنین اختلالاتی و نیز روش های گونناگون درمان، می تواند از بروز بسیاری گرفتاری های مردان که می توانند باعث درد و رنج های جسمانی و روانی شوند جلوگیری یا آن ها را درمان کند.

روابط جنسی  و سرطان بیضه

بعضی از افراد طبق برنامه ای قبلی خود روابط جنسی خود را ادامه می دهند ولی بعضی دیگر احساس می کنند که در خلال برنامه ی درمان خودشان زمانهایی فرا می رسد که شور شهوانی آنان کاهش می یابد چنانچه شما جزو دسته ی اخیر هستید نگرانی به خود راه ندهید این امر غیر عادی نیست .

ازجمله معدودی مشکلات دراز مدتی که ممکن است اتفاق بیافتد بعضی ازآنها ممکن است علتی فیزیکی داشته باشد مثلا ممکن است سطح تستوسترون یا هورمونی که بیضه های شماتولید می کند پایین باشد این نقصان را می توان با مصرف نمودن قرص جبران نمود مشکلا ت ممکن است بستگی به احساس و برداشت شما داشته باشد مثلا شما خود بعلت افسردگی که دارید نسبت به امور جنسی بی علاقه شده اید چنانچه مشکل خودتان را یا یک مشاور در میان گذارید چه بسا راه حل هایی برای شما در نظر گیرد .

نداشتن اعتماد به نفس به علت از دست دادن یکی ازبیضه  ها غیر معمولی نیست می توان بیضه ای مصنوعی در کیسه ی بیضه  ها یا بیضه  دان گذاشت تا ظاهر قبلی آن را حفظ کند بعضی از مردان با همین کار اعتماد به نفسشان بالا رفته است .

شما می توانید امور جنسی خودتان را هنگامیکه احساس کنید حاضر برای آن کار هستید دوباره از سر گیرید شریک زندگی شما نمی تواند سرطان بدن شما را به خود منتقل کند در هر حال پزشک شما می تواند به شما یا به همسر شما بیاموزد تا یکی دو سال پس از رادیو تراپی یا شیمی درمانی چگونه از بارداری جلوگیری کنید لازم است شما با پزشک خود درباره ی داشتن فرزندان در آینده صحبت کنید .

منبع : متخصص ارولوژی تهران

 

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان