بیهوشی یا بی حسی نخاعی؟

بیهوشی یا بی حسی نخاعی؟
روشهای مختلف بیهوشی

یکی از دلایل این استرس و نگرانی از جراحی ناشی از آن است. عمل جراحی همواره ترس و دلهره برای بیمار ایجاد می‌کند.

جالب است بدانید در گذشته خود جراح کار بیهوشی را انجام می‌داد .ولی امروزه با پیشرفت علم و ایجاد رشته‌ای جدید در دانشگاه که به صورت جداگانه وظیفه مراقبت از بیمار را داشته باشد احساس شد.

پیدایش رشته تخصصی بیهوشی سبب شد تا جراح فقط کار جراحی را انجام می دهد و مراقبت از بیمار، کنترل وضعیت قلب او، فشار خون و … به متخصص بیهوشی مربوط می‌شود.

روشهای جدیدی نیز در بیهوشی بکار گرفته شده که بنا به مقتضیات استفاده میشود.سن بیمار، مدت زمان جراحی ، محل مورد جراحی  و سابقه بیماریهای مختلف قبلی مخصوصا بیماریهای قلبی تعیین کننده استفاده از این نوع متفاوت از بیهوشی هاست. روش‌هایی مانند بیهوشی عمومی، بی‌حسی موضعی و بی‌حسی نخاعی برای بیهوش کردن فرد انتخاب می‌شوند.

بهتر است برای بیمار مسن که به نارسایی قلبی هم مبتلاست، تا جایی که ممکن است از روش بیهوشی عمومی استفاده نکرد. در چنین شرایطی شاید بهتر باشد جراحی با روش بی‌حسی نخاعی انجام شود.برای جراحیهای ناف به پایین (جراحی سنگ،جراحی پروستات سزارین و…) بهترین روش بی‌حسی نخاعی است.

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان