بزرگ کردن آلت تناسلی (برای مشاهده فیلم کلیک کنید)
بزرگ کردن طول آلت(برای مشاهده فیلم کلیک کنید)
[sbu_post_image]
تازههای درمان بيماري پيروني
کجی آلت تناسلی در مردان
بیماری پیرونی، سردسته ناهنجاریهای تناسلی است که سبب کج شدن آلت تناسلی مرد می شود. از مهمترین عوامل ایجاد بافت فیبری در اجسام غاری آلت تناسلی مرد، وارد شدن ضربه و فشار به آلتتناسلی در حالت نعوظ می باشد. آن سبب پاره شدن مویرگها می شود.
سردستۀ بیماری هاییکه سبب کجی اکتسابی آلتتناسلی می شوند، بیماری پیرونی (Peyronie) می باشد. علت آن ایجاد بافت فیبری در اجسام غاری آلتتناسلی است. عوامل متعددی سبب ایجاد بافت فیبری در اجسام غاری آلتتناسلی (شکستن آلت) می شوند. یکی از مهمترین آنها وارد شدن ضربه و فشار به آلتتناسلی در حالت نعوظ می باشد. آن سبب پاره شدن مویرگها می شود.
يکي از بيماريهائيکه سبب کجي آلتتناسلي مي شود، و متأسفانه در جامعۀ ما نيز زياد ديده مي شود، بيماري پيروني است. بيماري پيروني اگر درمان نشود اکثراً سير پيشرونده داشته و مي تواند سبب ناتواني جنسي کامل در مرد گردد. بعلت شيوع بيماري پيروني يک توضيح مختصر خدمت خوانندگان گرامي لازم است تا ضمن افزايش ميزان آگاهي مردان در جامعه، افراد مبتلا بتوانند به موقع به پزشک مراجعه بکنند. هنوز عامل اصلي بيماري پيروني مشخص نيست ولي وارد شدن ضربه به آلت تناسلي در حالت نعوظ را در ايجاد آن دخيل مي دانند.
بیماری پیرونی که به «سفتی پلاستیکی آلت» ترجمه شده است،نوعی اختلال در بافت فیبری آلت تناسلی مردان است که به علت رشد پلاکهای لیفی در بخشی از بافت نرم آلت به وجود میآید و 1 تا 4 درصد مردان به این عارضه مبتلا میشوند.
بیشتر افراد به علت نوع خاصی از درگیری بافت آلت،دچار بروز انحنای آلت به سمت بالا میشوند.این بیماری همچنین نشانگان ناخن خمیده نیز نامیده میشود و در نهایت،چون جراحی فرانسوی به نام فرانسوا ژیگو دولاپیرونی در سال 1743 برای اولین بار این بیماری را شرح داد،آن را به نام پیرونی هم مینامند.
اگرچه کمی انحنای آلت،طبیعی است و بسیاری از نوزادان پسر با این حالت به دنیا میآیند و مشکلی هم ندارند،اما هنگامی که این مساله موجب درد و سفتی و بروز ضایعاتی مانند طناب (به نام پلاک) یا انحنای غیرطبیعی آلت در زمان نعوظ یا تحریک شود،میگوییم که فرد به بیماری پیرونی دچار شده است.
انواع کجي آلتتناسلي
نوع مادرزادي که در صورتي نياز به جراحي دارد که در روابط زناشوئي مشکل ايجاد کند و يا از نظر ظاهري براي زوجها ناراحت کننده باشد. نوع مادرزادي بخودي خود سبب ناتواني جنسي و ناباروري نمي شود، ولي اگر بيش از 30 درجه باشد، نزديکي مشکل و دردناک خواهد بود. نوع اکتسابي که سير پيشرونده دارد و اگر بطور مناسب درمان نشود، اکثراً سبب ناتواني جنسي در مرد خواهد شد. مهمترين علت کجي اکتسابي آلتتناسلي بيماري پيروني است، که تشخيص و درمان زود هنگام آن براي بيمار خيلي کمک کننده خواهد بود. در ضمن به عنوان علت کجي اکتسابي آلتتناسلي و ناتواني جنسي بدنبال آن، از شکستگي آلتتناسلي نيز نبايد غافل بود
مبتلایان به بیماری پیرونی میتوانند امیدوار باشند که به زودی نوعی درمان غیر تهاجمی برای آنها به بازار میآید.این دارو که زیافلکس نام دارد در محل ضایعه تزریق میشود.مطالعات درباره 120 بیمار در 11 دانشکده پزشکی ایالات متحده انجام شده و بیماران پس از درمان به مدت 36 هفته مورد پایش قرار گرفتند.این بیماران همگی دچار خم شدگیهای معادل 30 تا 90 درجه در جسم آلت تناسلی بودند.
در این بیماران،داروی زیافلکس در درون پلاک ضایعه تزریق شد،به طوری که هر بیمار دو بار در هفته و هر شش هفته یک بار برای سه دوره تحت تزریق کلاژناز قرار گرفت.به این ترتیب هر بیمار شش تزریق از زیافلکس دریافت کرد.در نهایت بیماران بهبود قابل توجهی در میزان خمشدگی آلت تناسلی را تجربه کردند که گاهی به حدود 60 درجه می رسید. با توجه به اینکه حدود یک میلیون مرد به بیماری پیرونی مبتلا بوده و از عوارض آن در رنج هستند،امید میرود که داروی زیافلکس در آیندهای نه چندان دور به عنوان یک گزینه درمانی ایدهآل برای این بیماری مصارف زیادی پیدا کند.
دکتر توماس وگمن میگوید: «مهمترین بخش از کار آزماییهای انجام شده،بررسی میزان رضایت بیماران،پیش و پس از تزریق داروی زیافلکس و اثر آن در عملکرد زناشویی آنها بود و خوشبختانه کارآزماییها نشان دادند که اثر این دارو نسبت به دارونما در بهبود عملکرد زناشویی و افزایش رضایت بیماران،بسیار چشمگیر است.»
پزشکان معتقدند که این دارو نه تنها برای بیماری پیرونی،بلکه برای بیماریهای دیگری همچون دوپویترن و کپسولیت چسبنده (شانه منجمد) نیز میتواند گزینه درمانی مناسب و با تهاجم اندکی را پیش رو قرار دهد.به نظر میرسد پس از تزریق دارو در محل هریک از ضایعات مزبور،ماساژ منظم محل تزریق میتواند اثربخشی درمان را افزایش دهد