علت هماتوسپرمی

بزرگ کردن آلت تناسلی (برای مشاهده فیلم کلیک کنید)

اندازه گیری طول آلت(برای مشاهده فیلم کلیک کنید)

[sbu_post_image]

علت هماتوسپرمی

هماتوسپرمی در اغلب بیماران علت خوش خیمی دارد. درمان آن، وابسته به علت به وجود آورنده اش است؛ مثلا در صورت وجود عفونت، درمان آنتی بیوتیکی انجام می شود. خون ریزی به درون کیسه های منی، پیشابراه و پروستات ممکن است با استفاده از درمان با جریان الکتریکی مهار شود. در صورتی که بیماری عمومی مانند فشار خون بالا وجود داشته باشد، باید آن را کنترل یا درمان کرد. با این حال اگر هماتوسپرمی عود کرد، باید با دکترتان دوباره مشورت کنید. برخی از پزشکان هماتوسپرمی مزمن را با داروهایی مانند فیناستراید یا دوتاستراید درمان می کنند، گرچه تا به حالا هیچ کارآزمایی بالینی موثر بودن این داروها را برای هماتوسپرمی ثابت نکرده است. برخی پزشکان با شک به وجود التهاب پروستات بی علامت آنتی بیوتیک برای بیمار تجویز می کنند.

اقدامات تشخیصی پزشکان در هماتوسپرمی

متخصص مجاری اداری از شما تاریخچه پزشکی مشروحی می گیرد و سوالاتی درباره علایم تان می پرسد: چگونه و کی متوجه وجود خون در منی تان شدید؟ فقط یک بار هماتوسپرمی داشته اید یا این علامت مداوما تکرار شده؟ و…
پزشک همچنین سابقه فعالیت های جنسی شما را هم می پرسد و پس از آن، معاینه جسمی انجام می دهد تا به بررسی علل گوناگونی که باعث هماتوسپرمی می شود، بپردازد.
به علاوه، آزمایش خون و ادرار و کشت ادرار انجام خواهد شد. اگر پزشک به بیماری های مقاربتی مشکوک باشد، برای آنها هم آزمایش خواهد داد. همچنین چون احتمال دارد که خونی که در اسپرم شما دیده می شود، از همسرتان منشأ گرفته باشد، دکتر ممکن است «آزمایش کاندوم» را تجویز کند، به این ترتیب که شما درون یک کاندوم انزال کنید و بعد منی از لحاظ وجود خون مورد بررسی قرار گیرد.
با توجه به اینکه در مورد زمان انجام آزمایش خونی «آنتی ژن اختصاصی پروستات» (PSA) – آزمایشی برای کشف زودرس سرطان پروستات – و اصولا انجام دادن یا ندادن آن در یک مرد سالم اتفاق نظر وجود ندارد، پزشک همیشه این آزمایش را برای فرد مبتلا به هماتوسپرمی تجویز نمی کند. برخی از کارشناسان انجام این آزمایش را در بیماران بالای 50 سال که سابقه خانوادگی سرطان پروستات دارند، توصیه می کنند. برخی دیگر این آزمایش را در همه بیماران مبتلا به هماتوسپرمی که بالای 40 سال دارند، برای رد وجود سرطان پروستات تجویز می کنند. در مجموع به نظر نمی آید که برای مردان زیر 40 سال که علامت دیگری ندارند، انجام این آزمایش لازم باشد.

 در مردان سالمندتر که میزان PSA آنها حدمرزی است، ممکن است پزشک دستور بافت برداری از پروستات را بدهد. مردانی که هماتوسپرمی مداوم دارند، خون در ادرارشان هم مشاهده می شود، علایم دیگر همراه دارند و بالای 40 سال دارند، ممکن است تحت سونوگرافی از راه راست روده قرار بگیرند تا ناهنجاری های احتمالی پروستات، کیسه های منی و سایر بافت ها کشف شود.

 در این شیوه، پزشک یک پروب سونوگرافی را از راه مقعد به درون راست روده می فرستد. این پروب امواج مافوق صوت از خود ساطع می کند و امواج منعکس شده از بافت های اطراف را ثبت می کند. بر اساس قدرت و جهت امواج بازتاب یافته، کامپیوتر تصویری از آناتومی درونی آن منطقه ایجاد می کند. چند بررسی نشان داده است که این شیوه تشخیصی می تواند به طور موثری ناهنجاری های معمولا خوش خیمی را که باعث هماتوسپرمی شده اند، در74 تا 95 درصد بیماران شناسی کند؛ از جمله، بزرگی کیسه های منی، وجود سنگ در کیسه های منی، پروستات، یا مجرای انزالی، کیست ها و بزرگی خوش خیم پروستات.
با توجه به غیرتهاجمی بودن این شیوه، معمولا اولین روش تصویربرداری است که باید انجام شود. بر اساس اطلاعاتی که از سونوگرافی به دست می آید، پزشک ممکن است ام آرآی و همچنین سیتوسکوپی (آندوسکوپی مثانه) را انجام دهد. ام آرآی می تواند وجود خون ریزی در کیسه های منی یا پروستات را نشان دهد. در سیستوسکوپی نیز پزشک درون مثانه و پیشابراه را با یک وسیله باریک و نورانی مورد کاوش قرار می دهد.

منبع :irantrack

بزرگ کردن آلت تناسلی (برای مشاهده فیلم کلیک کنید)

اندازه گیری طول آلت(برای مشاهده فیلم کلیک کنید)

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان