بیماری‌های ناحیه تناسلی

بيماري ناحيه تناسلي

بزرگ کردن آلت تناسلی (برای مشاهده فیلم کلیک کنید)

بزرگ کردن آلت(برای مشاهده فیلم کلیک کنید)

بیماری‌های ناحیه تناسلی در مردان

برخی موارد به مواردی از عقیمی بر میخوریم که اگر درمان به سرعت صورت میگرفت نه تنها عواقبی نداشت که حتی به طور کامل درمان میشد ولی به‌علت حجب و حیای نابجا در فرهنگ بیمار به موقع مراجعه نکرده وزمانی که به اصطاح کار از کار گذشت انتظار معجزه دارد.حتی برای پزشکان نیز صحبت کردن درباره بیماری‌های دستگاه تناسلی مردان و زنان آسان نیست اما از طرفی نمی‌توان بیماری‌های مهم این ناحیه بدن را كه هر‌گونه اختلال در آن تاثیر مهمی در كیفیت زندگی هر فرد می‌گذارد و حتی ممكن است به مرگ منتهی شود، نادیده گرفت.

تقسیم بندی بیماریهای اورولوژی و مهم‌ترین بیماری‌های ناحیه تناسلی در مردان چیست؟

اخیرا طبقه‌بندی جدیدی در رشته اورولوژی انجام شده و در كنگره‌های علمی نیز از همین تقسیم بندی تبعیت می‌شود.
براساس این تقسیم بندی بیماری‌های اورولوژی به چند دسته بیماری‌های كلیه و پیوند كلیه، اورولوژی زنان، اورولوژی اطفال، انكولوژی یا سرطان در اورولوژی، اندرولوژی (شامل بیماری‌های  و ناتوانی جنسی مردان) اندریولوژی (شامل روش‌های غیر تهاجمی از‌جمله برای دفع سنگ و اورولوژی ترمیمی)،اورژانس‌های اورولوژی و عفونت‌های دستگاه تناسلی و دفع ادرار دسته بندی می‌شود..

بیماری‌های عفونی دستگاه تناسلی

عفونتهای دستگاه تناسلی بسته به نوع عامل ایجاد کننده آن متفاوت است . این عوامل یا میکروبهای عمومی هستند یا بیماریهای حاصل از تماس جنسی.

بیماریهای جنسی مثل سفلیس،سوزاك، ایدز و آنتی‌ژن‌هایی كه از طریق رابطه جنسی منتقل می‌شوند.
عفونت مثانه در خانم‌ها بیماری مهم و شایعی است. عفونت مثانه  باعث تکرر ادرار میشود.این عفونت بدلیل نزدیکی خروجی مثانه و ناحیه تناسلی و کوتاهتر بودن پیشابراه در زنان شایع است و یك تا2بار عفونت مثانه را طی یكسال در زنان طبیعی می‌دانیم و آن را جدی نمی‌گیریم. ولی اگر عفونت مثانه در آقایان باشد حتماً باید به‌صورت جدی بررسی‌های لازم انجام شود.عفونت دیگر، عفونت بیضه است كه در پسر‌بچه‌ها ممكن است اتفاق بیفتد كه ممكن است مادرزادی باشد یا به‌صورت خودبه‌خود اتفاق بیفتد.

بزرگ کردن آلت تناسلی (برای مشاهده فیلم کلیک کنید)

بزرگ کردن آلت(برای مشاهده فیلم کلیک کنید)

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان