درمان عفونت ادراری با Cystinol akut

[sbu_post_image]

داروی Cystinol akut

عفونت ادراری

اولین علامت عفونت ادراری، احساس ناراحتی هنگام ادرار کردن است. این احساس می‌تواند خودش را به صورت سوزش، قلقلک مجرای ادرار، درد در انتهای ادرار کردن و درد در ناحیه استخوان عانه یا زیر شکم نشان دهد.

علامت‌های دیگر شامل تکرر ادرار ادرار همراه با درد، ادرار بدبو، تغییر رنگ ادرار به سمت تیره یا رنگ چای و وجود خون واضح در ادرار همراه با دفع لخته است. در مواردی که عفونت ادرار به سمت کلیه‌ها کشیده شود، به این علایم، تب و درد پهلو هم اضافه می‌شود.

گاهی اوقات ممکن است شرایطی پیش بیاید که دسترسی به پزشک اورولوژی وجود نداشته باشد. در این صورت، اولا مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک و سایر داروها را به هیچ‌وجه توصیه نمی‌کنیم. بیمار باید تا آنجا که امکان دارد از مایعات فراوان استفاده کند؛ تا جایی که رنگ ادرار شفاف‌ شود.

این‌کار، بهترین شروع برای درمان عفونت‌های ادراری است زیرا سبب می‌شود میزان دفع افزایش یافته و میكروب‌های بیشتری دفع ‌شوند. اگر عفونت ادرار محدود به مجاری تحتانی ادراری باشد، حتی ممکن است بدون درمان هم خوب شود ولی اگر عفونت به سیستم ادراری فوقانی کشیده شود، نیاز به اقدام درمانی و دخالت پزشکی دارد.

هدف ما در درمان این است که بیمار با داروی کم درمان شود. در بررسی‌ها دیده شده که اگر بیمار یک هفته دارو بخورد هیچ فرقی نمی‌کند با زمانی که 5 روز یا 3 روز دارو می‌خورد بنابراین امروزه توصیه می‌شود برای یک عفونت ادراری ساده از برنامه آنتی‌بیوتیکی 3 روزه استفاده شود و بیش از آن ادامه نداشته باشد؛ مگر ‌آنکه بیمار علامت‌دار باشد. بنابراین اگر علایم بیماری پس از 48 ساعت بهبود پیدا نکرد نیاز به بررسی مجدد است.

داروی Cystinol akut

Cystinol Akut.Bearberry.Drage.Schaper & Brummer

نام تجاری :

Cystinol akut

نام ژنریک :

bearberry extract

تولید کننده :

Schaper & Brummer

شكل داروئي داروی Cystinol akut :

قرص روكش دار حاوي عصاره خشك گياه bearberry

دسته دارویی داروی Cystinol akut :

گیاهی

اشکال دارویی داروی Cystinol akut: caplet

مکانیسم اثر داروی Cystinol akut :

درمان عفونت های مجاری ادراری و سیستیک

مصرف Cystinol akut

درمان عفونت های مجاری ادراریدرمان عفونتهاي دستگاه ادراري – درمان بيماريهاي التهابي دستگاه ادراري پائيني

هر هشت ساعت 2 قرص

عوارض Cystinol akut

در افرادی که معده حساس دارند به ندرت ممکن است مشکلات گوارشی ایجاد نماید( تهوع و استفراق) و در مواردی هم آلرژی ایجاد می نماید.

تداخلات دارویی داروی Cystinol akut :

ندارد.

موارد منع مصرف داروی Cystinol akut:

در افراد زیر 12 سال و خانم های باردار ، حساسیت به مواد حاوی سولفوربرگ bearberry و مبتلایان به عدم تحمل لاکتوز و سوء جذب گلوکز – گالاکتوز

نکات قابل توصیه و موارد احتیاط داروی Cystinol akut : بیشتر از یک هفته در هر دوره و یا 5 دوره در سال مصرف نمود

مصرف داروی Cystinol akut در بارداری و شیردهی :

منع مصرف دارد

شرایط نگهداری :

در جای خشک و خنک و در دمای اتاق نگهداری شود.

منبع:  razavipharma

دکتر محسن وریانی

دکتر محسن وریانی متولد سال ۱۳۵۴ از منطقه چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در محل تولد سپری کردند. در سال 1373 با قبولی در رشته پزشکی وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند. پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و شرکت در امتحان تخصص در سال 1384 موفق به قبولی در رشته تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان